In deze privacyverklaring staat alle informatie met betrekking tot gegevensverzameling op de website van Cas vzw (hierna: Dagschotel.be). We leggen hier uit hoe uw gegevens op onze website geregistreerd, verwerkt en gebruikt worden en met wie u contact kan opnemen voor vragen.

Dagschotel.be hecht belang aan uw privacy en gaat zorgvuldig met uw persoonlijke informatie om. Alle gegevens die verzameld worden via onze website worden vrijwillig verkregen. De verantwoordelijken voor de verwerking van deze gegevens respecteren de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van persoonlijke gegevens, en de GPDR-richtlijnen conform de Europese privacywetgeving, die van kracht zijn vanaf 25 mei 2018.​

Deze versie is voor het laatst herzien op 14/12/2020

1.Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking

Dagschotel.be is als verantwoordelijke instantie via onderstaande contactgegevens bereikbaar:
Post: Frans Adriaenssensstraat 116
Mail: merksem@dagschotel.be
BTW-nummer: BE 0466843281

2.Welke gegevens verzamelen wij?

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzamelen we op onze website volgende persoonsgegevens:

  • Uw ip adres(sen) als u onze website bezoekt
  • Uw naam en e-mailadres als u deze achterlaat via ons contactformulier of bij de registratie voor de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief hebt u de optie om u gemakkelijk en gratis uit te schrijven.
  • Gegevens over uw activiteit op onze website
  • Uw locatiegegevens
  • De internetbrowser en het apparaattype waarmee u onze website bezocht hebt

3.Waarom verzamelen wij deze gegevens?

Enerzijds verzamelen we gegevens van u zoals uw activiteit op onze website, uw locatiegegevens en browser en apparaattype om onze website goed te laten werken en zodat deze gemakkelijk te gebruiken is. Dit doen we door het gebruik van cookies (hierover meer onder paragraaf 5). Anderzijds, wanneer u contact met ons opneemt of u inschrijft voor onze nieuwsbrief, houden we uw naam en e-mailadres bij om terug met u contact op te kunnen nemen.

Remarketing

We willen u ervan op de hoogte stellen dat we soms gebruik maken van remarketing. Dit is een proces waarmee we internetgebruikers die onze site al bezocht hebben deze opnieuw laten tegenkomen. 

4.Op welke rechtsgrond verwerken we uw gegevens?

Wij baseren ons op twee rechtsgronden voor het verwerken van uw gegevens:
- We vragen toestemming aan de betrokkene voor het verwerken van zijn of haar gegevens.
- We verwerken de gegevens van de betrokkene voor een contract of dienstverlening voor te bereiden of uit te voeren.

5.Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door uw browser worden geplaatst. Ze bevatten informatie zoals bijvoorbeeld de taalvoorkeur van de bezoeker, zodat hij die informatie niet opnieuw moet ingeven bij een volgend bezoek aan dezelfde website. Sommige cookies zorgen ervoor dat een website grafisch netjes verschijnt, andere dat een websiteapplicatie correct werkt.

Als u cookies wenst te blokkeren, kunt u dat via uw browserinstellingen doen. Hou er wel rekening mee dat bepaalde grafische elementen misschien niet mooi zullen verschijnen, of dat u bepaalde applicaties niet kan gebruiken als u cookies uitschakelt. De website van Dagschotel.be gebruikt de volgende cookies:

  • Functionele cookies: zij vergemakkelijken en personaliseren uw website-bezoek en uw gebruikservaring.
  • Analytische cookies (van derde partijen): zij verzamelen informatie om de inhoud van onze website te evalueren en te verbeteren (bv. Google analytics cookies). Deze cookies verzamelen informatie over uw computer en uw bezoek aan onze website, zoals uw IP-adres, de pagina’s die u bezoekt, de browser die u gebruikt, de websites die u eerder bezocht, geografische gegevens zoals uw locatie, uw voorkeurstaal en de tijd en duur van uw bezoek.

6.Wie heeft er toegang tot uw gegevens?

Dagschotel.be doet een beroep op derde partijen om bepaalde (verwerkings)activiteiten uit te voeren, zoals het hosten van de website. Wij sluiten met deze derde partijen een bewerkersovereenkomst af zodat uw gegevens met hetzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid omgaan als wij. Moest er door een fout toch gegevens beschadigd of verloren raken, is Dagschotel.be niet aansprakelijk. Wel doen wij er alles aan om dit in samenwerking met deze derde partij zo snel mogelijk op te lossen. Persoonsgegevens worden niet aan andere partijen doorgegeven, behalve wanneer dit door de wet of een gerechtelijk bevel zou worden vereist. Alle gegevens worden binnen de EU verwerkt.

7.Hoe worden uw persoonsgegevens beveiligd?

Dagschotel.be doet er alles aan om uw gegevens zo veilig mogelijk te houden. Dit doen we door middel van HyperText Transfer Protocol Secure, afgekort HTTPS. Dit is een uitbreiding op het HTTP-protocol met als doel het veilig uitwisselen van gegevens. Daarnaast beloven wij uw gegevens niet te wijzigen of verwijderen, tenzij dit door u gevraagd wordt (meer hierover onder paragraaf 9). We maken tijdig back-ups van de gegevens om ervoor te zorgen dat deze niet verloren gaan.

8.Hoe lang worden uw gegevens bewaard?

Dagschotel.be bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

9.Jouw rechten

Er zijn enkele rechten waar u als gebruiker een beroep op kan doen.

1. Recht op inzage/toegang

Iedere gebruiker en bezoeker heeft het recht om toegang te vragen tot zijn informatie en deze in te kijken. Ook mag hij bekijken hoe zijn gegevens verwerkt worden.

2. Recht op rechtzetting

De gebruiker heeft steeds het recht om na inzage bepaalde persoonsgegevens te laten verbeteren, aanvullen of wissen.

3. Recht om te worden vergeten

De gebruiker heeft het recht om volledig uit alle systemen en databases gewist te worden.

4. Recht om klacht in te dienen

De gebruiker heeft steeds het recht om een klacht in te dienen bij de Privacycommissie wanneer hij of zij vindt dat de persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verzameld en verwerkt worden.

5. Recht om toestemming in te trekken

Elke gebruiker of bezoeker waarvan er persoonsgegevens verzameld worden, heeft het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van die gegevens.

6. Recht op beperking van de verwerking

De betrokkene heeft het recht om de verwerking van zijn persoonsgegevens (tijdelijk) te beperken.

7. Recht op overdraagbaarheid

De betrokkene heeft recht om zijn persoonsgegevens aan en andere verantwoordelijke over te dragen.

8. Recht om zich te verzetten tegen beslissingen op basis van geautomatiseerde verwerkingen

De gebruiker heeft het recht om de automatische profilering te laten uitschakelen.

 

Wanneer u op één van deze vlakken last ondervindt, dan kan u contact opnemen met Dagschotel.be via merksem@dagschotel.be. Dagschotel.be kan uw verzoek niet verwerken zonder bewijs van identiteit.

 

Sluiten
<div class="section--large"> <div class="row"> <div class="col"> <div class="page-content"> <div class="page-content "> <p>In deze privacyverklaring staat alle informatie met betrekking tot gegevensverzameling op de website van Cas vzw (hierna: Dagschotel.be). We leggen hier uit hoe uw gegevens op onze website geregistreerd, verwerkt en gebruikt worden en met wie u contact kan opnemen voor vragen.</p><p>Dagschotel.be hecht belang aan uw privacy en gaat zorgvuldig met uw persoonlijke informatie om. Alle gegevens die verzameld worden via onze website worden vrijwillig verkregen. De verantwoordelijken voor de verwerking van deze gegevens respecteren de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van persoonlijke gegevens, en de GPDR-richtlijnen conform de Europese privacywetgeving, die van kracht zijn vanaf 25 mei 2018.​</p><p>Deze versie is voor het laatst herzien op 14/12/2020</p><h2>1.Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking</h2><p>Dagschotel.be is als verantwoordelijke instantie via onderstaande contactgegevens bereikbaar:<br>Post: Frans Adriaenssensstraat 116<br>Mail:&nbsp;merksem@dagschotel.be<br>BTW-nummer: BE 0466843281</p><h2>2.Welke gegevens verzamelen wij?</h2><p>Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzamelen we op onze website volgende persoonsgegevens:</p><ul><li>Uw ip adres(sen) als u onze website bezoekt</li><li>Uw naam en e-mailadres als u deze achterlaat via ons contactformulier of bij de registratie voor de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief hebt u de optie om u gemakkelijk en gratis uit te schrijven.</li><li>Gegevens over uw activiteit op onze website</li><li>Uw locatiegegevens</li><li>De internetbrowser en het apparaattype waarmee u onze website bezocht hebt</li></ul><h2>3.Waarom verzamelen wij deze gegevens?</h2><p>Enerzijds verzamelen we gegevens van u zoals uw activiteit op onze website, uw locatiegegevens en browser en apparaattype om onze website goed te laten werken en zodat deze gemakkelijk te gebruiken is. Dit doen we door het gebruik van cookies (hierover meer onder paragraaf 5). Anderzijds, wanneer u contact met ons opneemt of u inschrijft voor onze nieuwsbrief, houden we uw naam en e-mailadres bij om terug met u contact op te kunnen nemen.</p><p><strong>Remarketing</strong></p><p>We willen u ervan op de hoogte stellen dat we soms gebruik maken van remarketing. Dit is een proces waarmee we internetgebruikers die onze site al bezocht hebben deze opnieuw laten tegenkomen.&nbsp;</p><h2>4.Op welke rechtsgrond verwerken we uw gegevens?</h2><p>Wij baseren ons op twee rechtsgronden voor het verwerken van uw gegevens:<br>- We vragen toestemming aan de betrokkene voor het verwerken van zijn of haar gegevens.<br>- We verwerken de gegevens van de betrokkene voor een contract of dienstverlening voor te bereiden of uit te voeren.</p><h2>5.Cookies</h2><p>Cookies zijn kleine tekstbestanden die door uw browser worden geplaatst. Ze bevatten informatie zoals bijvoorbeeld de taalvoorkeur van de bezoeker, zodat hij die informatie niet opnieuw moet ingeven bij een volgend bezoek aan dezelfde website. Sommige cookies zorgen ervoor dat een website grafisch netjes verschijnt, andere dat een websiteapplicatie correct werkt.</p><p>Als u cookies wenst te blokkeren, kunt u dat via uw browserinstellingen doen. Hou er wel rekening mee dat bepaalde grafische elementen misschien niet mooi zullen verschijnen, of dat u bepaalde applicaties niet kan gebruiken als u cookies uitschakelt. De website van Dagschotel.be gebruikt de volgende cookies:</p><ul><li>Functionele cookies: zij vergemakkelijken en personaliseren uw website-bezoek en uw gebruikservaring.</li><li>Analytische cookies (van derde partijen): zij verzamelen informatie om de inhoud van onze website te evalueren en te verbeteren (bv. Google analytics cookies). Deze cookies verzamelen informatie over uw computer en uw bezoek aan onze website, zoals uw IP-adres, de pagina’s die u bezoekt, de browser die u gebruikt, de websites die u eerder bezocht, geografische gegevens zoals uw locatie, uw voorkeurstaal en de tijd en duur van uw bezoek.</li></ul><h2>6.Wie heeft er toegang tot uw gegevens?</h2><p>Dagschotel.be doet een beroep op derde partijen om bepaalde (verwerkings)activiteiten uit te voeren, zoals het hosten van de website. Wij sluiten met deze derde partijen een bewerkersovereenkomst af zodat uw gegevens met hetzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid omgaan als wij. Moest er door een fout toch gegevens beschadigd of verloren raken, is Dagschotel.be niet aansprakelijk. Wel doen wij er alles aan om dit in samenwerking met deze derde partij zo snel mogelijk op te lossen. Persoonsgegevens worden niet aan andere partijen doorgegeven, behalve wanneer dit door de wet of een gerechtelijk bevel zou worden vereist. Alle gegevens worden binnen de EU verwerkt.</p><h2>7.Hoe worden uw persoonsgegevens beveiligd?</h2><p>Dagschotel.be doet er alles aan om uw gegevens zo veilig mogelijk te houden. Dit doen we door middel van HyperText Transfer Protocol Secure, afgekort HTTPS. Dit is een uitbreiding op het HTTP-protocol met als doel het veilig uitwisselen van gegevens. Daarnaast beloven wij uw gegevens niet te wijzigen of verwijderen, tenzij dit door u gevraagd wordt (meer hierover onder paragraaf 9). We maken tijdig back-ups van de gegevens om ervoor te zorgen dat deze niet verloren gaan.</p><h2>8.Hoe lang worden uw gegevens bewaard?</h2><p>Dagschotel.be bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.</p><h2>9.Jouw rechten</h2><p>Er zijn enkele rechten waar u als gebruiker een beroep op kan doen.</p><p><strong>1. Recht op inzage/toegang</strong></p><p>Iedere gebruiker en bezoeker heeft het recht om toegang te vragen tot zijn informatie en deze in te kijken. Ook mag hij bekijken hoe zijn gegevens verwerkt worden.</p><p><strong>2. Recht op rechtzetting</strong></p><p>De gebruiker heeft steeds het recht om na inzage bepaalde persoonsgegevens te laten verbeteren, aanvullen of wissen.</p><p><strong>3. Recht om te worden vergeten</strong></p><p>De gebruiker heeft het recht om volledig uit alle systemen en databases gewist te worden.</p><p><strong>4. Recht om klacht in te dienen</strong></p><p>De gebruiker heeft steeds het recht om een klacht in te dienen bij de Privacycommissie wanneer hij of zij vindt dat de persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verzameld en verwerkt worden.</p><p><strong>5. Recht om toestemming in te trekken</strong></p><p>Elke gebruiker of bezoeker waarvan er persoonsgegevens verzameld worden, heeft het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van die gegevens.</p><p><strong>6. Recht op beperking van de verwerking</strong></p><p>De betrokkene heeft het recht om de verwerking van zijn persoonsgegevens (tijdelijk) te beperken.</p><p><strong>7. Recht op overdraagbaarheid</strong></p><p>De betrokkene heeft recht om zijn persoonsgegevens aan en andere verantwoordelijke over te dragen.</p><p><strong>8. Recht om zich te verzetten tegen beslissingen op basis van geautomatiseerde verwerkingen</strong></p><p>De gebruiker heeft het recht om de automatische profilering te laten uitschakelen.</p><p>&nbsp;</p><p>Wanneer u op één van deze vlakken last ondervindt, dan kan u contact opnemen met Dagschotel.be via&nbsp;merksem@dagschotel.be. Dagschotel.be kan uw verzoek niet verwerken zonder bewijs van identiteit.</p><p>&nbsp;</p> </div> </div> </div> </div> </div>