Herbruikbare verpakkingen

Dagschotel werkt met herbruikbare verpakkingen van het merk Mepal: mooie en kwalitatieve kunststof potjes die steeds opnieuw hergebruikt kunnen worden. Bij de eerste bestelling krijgt u deze potjes er gratis bij, zodat u zonder kosten kan instappen in het systeem. U kan de potjes steeds opnieuw meegeven met onze koeriers of in Dagschotel als u komt afhalen. Het is voor ons aangenaam als u de potjes proper gewassen teruggeeft, maar bij ons worden ze sowieso nog eens professioneel gereinigd voor we ze hergebruiken.

Als u alle potjes die u hebt niet hebt teruggegeven bij een contactmoment (bij een levering aan onze koerier of bij een afhaling in de winkel), rekenen we bij een volgende bestelling het statiegeld van 8,5€ voor een set van 2 potjes aan (soep + dagschotel). 

Waarom werken we met herbruikbare verpakkingen? Simpel: dit is zowel goed voor het milieu als voor de kwaliteit van de maaltijden. Iedereen ergert zich wel eens aan de berg afval die afhaalmaaltijden met zich meebrengt. Niet bij Dagschotel. Gewoon duurzaam dus.

Sense werkt graag zo duurzaam mogelijk: lees hier het Duurzaamheidsverslag Sense 2017-2018.

Sluiten
<div class="section packaging-index"> <div class="row"> <div class="col"> <h1 class="page-title"> Herbruikbare verpakkingen </h1> <div class="flex flex--padding flex--align-stretch"> <div class="flex__item perc-50 sm:perc-100"> <div class="page-content"> <p>Dagschotel werkt met herbruikbare verpakkingen van het merk <a href="https://www.mepal.com/nl/inspiratie/onze-helden/mepal-ons-verhaal">Mepal</a>: mooie en kwalitatieve kunststof potjes die steeds opnieuw hergebruikt kunnen worden. Bij de eerste bestelling krijgt u deze potjes er gratis bij, zodat u zonder kosten kan instappen in het systeem. U kan de potjes steeds opnieuw meegeven met onze koeriers of in Dagschotel als u komt afhalen. Het is voor ons aangenaam als u de potjes proper gewassen teruggeeft, maar bij ons worden ze sowieso nog eens professioneel gereinigd voor we ze hergebruiken.</p><p>Als u alle potjes die u hebt niet hebt teruggegeven bij een contactmoment (bij een levering aan onze koerier of bij een afhaling in de winkel), rekenen we bij een volgende bestelling het statiegeld van 8,5€ voor een set van 2 potjes aan (soep + dagschotel).&nbsp;</p><p>Waarom werken we met herbruikbare verpakkingen? Simpel: dit is zowel goed voor het milieu als voor de kwaliteit van de maaltijden. Iedereen ergert zich wel eens aan de berg afval die afhaalmaaltijden met zich meebrengt. Niet bij Dagschotel. Gewoon duurzaam dus.</p><p>Sense werkt graag zo duurzaam mogelijk: lees hier het <a href="https://www.metsense.be/#duurzaamheid">Duurzaamheidsverslag Sense 2017-2018</a>.</p> </div> </div> <div class="flex__item perc-50 sm:perc-100"> <div class="picture" style=background-image:url(&#039;https://dagschotel.be/uploads/images/packaging/IMG4480.jpeg?1615558935&#039;)></div> </div> </div> <div class="builderblocks"> </div> </div> </div> </div>